Nesretni slučajevi uglavnom se događaju u slobodno vreme

Nesretni slučajevi uglavnom se događaju u slobodno vreme

Nesretni slučajevi uglavnom se događaju u slobodno vreme

KapitalExtra je vaš finansijski savetnik i servis koji vam pruža različite mogućnosti osiguranja od nesretnog slučaja.
Ali i drugih osiguranja (osiguranje domaćinstva, životno osiguranje, privatnu penziju i veliku lepezu ostalih proizvoda osiguranja).

Nezgode s trajnim posljedicama na ljudsko zdravlje kao što je trajni invaliditet donose, osim telesnih oštećenja i dodatno finansijsko opterećenje.

Nezgode se događaju svugde, a čak tri četvrtine svih nezgoda događa se u slobodno vreme. Nesretni slučaj za posledicu ima smrt, potpuni ili delimični invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad i oštećenje zdravlja koje zahteva lekarsku pomoć.
Osim što se osoba nađe u neplaniranoj životnoj situaciji koja iziskuje mnogo prilagodjavanja i pritom dodatne psihičke i fizičke napore, stavlja je i u nezgodan položaj prilikom obavljanja, do juče, uobičajenih poslova, a to dovodi i do otežane finansijske situacije. Finansijska sigurnost u slučaju nezgode mali je deo pomoći i oslonac u takvim nepredvidivim životnim situacijama, posebno zato što se u takvim slučajevima povećavaju troškovi života nastradale osobe, a smanjuju mogućnosti zarade potrebnih sredstava

Upravo zato što mogu ostaviti trajne posledice na ljudsko zdravlje i tako ograničiti naše dotadašnje mogućnosti i aktivnosti, o nezgodi bismo trebali razmišljati unapried.

Tim KapitalExtra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *