O NAMA
agencija

 

Kapital Extra, agencija za zastupanje u osiguranju obavlja delatnosti osiguranja na teritoriji Republike Srbije. Naši partneri su:

  1. MERKUR osiguranje a.d.o. Beograd
  2. WIENER STADTISCHE osiguranje a.d.o. Beograd

MERKUR osiguranje a.d.o. Beograd

Kapital Extra
image-151

Kapital Extra

 

 

 

 

 

Nakon višegodišnjeg poslovanja na domaćem tržištu, kontinuiranim rastom produkcije  postali smo vodeća agencija u životnom osiguranju.

Ko uz sebe ima pouzdanog poslovnog partnera, može mirno kročiti kroz život, jer uživa sigurnost i zaštitu, posebno onda kada su mu najpotrebnije.

Agencija za zastupanje u osiguranju KapitalExtra  Vam nudi upravo takvo partnerstvo.

Želimo Vas individualno i pouzdano savetovati u vašim različitim životnim situacijama i pomoći pri izboru najkvalitetnijeg osiguranja za Vas, vaše porodice i vaše imovine, pomoći pri održavanju vašeg životnog standarda i izgradnji sigurnosti i bezbrižnosti u penziji.

U zavisnosti od  mogućnosti, želja i potreba klijenata,  nudimo veliki izbor  različitih Programa svih vrsta osiguranja.

Ukoliko trebate uslugu vezanu za privatnu deviznu penziju / rentu, osiguranje života, štednju i osiguranje za decu, osiguranje od nezgode, teških bolesti i hirurških intervencija ili imovine,  savetnici iz agencije uradiće najbolju ponudu za vas.

Vrednosti agencije KapitalExtra

  • usluga klijentu iznad svega
  • pouzdanost i poštenje
  • predan rad i individualna produktivnost
  • neprestano usavršavanje
  • podsticanje individualne sposobnosti i kreativnosti
  • humanost
  • tolerancija

 

Vizija

Postati vodeća agencija za zastupanje u osiguranju u Republici Srbiji. U opuštenoj atmosferi  pridržavati se zakonskih propisa, promovisati  pouzdanost i poverenje. Stalno usavršavati u oblasti osiguranja kao temelj uspeha.

Misija

Zadatak naše agencije je osposobiti što više vrhunskih zastupnika u osiguranju. Lidera koji će maksimalno profesionalno i stručno informisati tržište o potrebama osiguravanja života i imovine, uveriti građane da je neophodno štedeti za starost i zaštititi svoju imovinu od iznenadnih neželjenih