Osiguranje imovine WIENER

Potreba za sigurnošću jedna je od osnovnih ljudskih potreba. Osećanje sigurnosti preduslov je za miran i spokojan život. Često smo svedoci nepredvidljivih događaja koji nanose ogromnu materijalnu štetu, da bismo stvari prepustili slučaju. Da li ste spremni da sav rizik od posledica preuzmete na sebe? Wiener Städtische osiguranje Vam nudi podršku i pomoć oko osiguranja Vaše imovine. Pretvaranjem svoje brige u polisu našeg osiguranja, stvarate svoju ličnu sigurnost.

Predlažemo Vam osnovne pakete osiguranja vaše imovine:

  • Osiguranje kuće ili stana u Vašem vlasništvu
  • Osiguranje stvari domaćinstva u vlasništvu Vas i Vaše porodice
  • Osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja

Kao dodatni vid sigurnosti iz palete naše ponude izdvajamo:

  • Osiguranje vikend kuća i kuća za odmor
  • Nudimo Vam da putem osiguranja Moj dom na najjednostavniji i najbrži način obezbedite sigurnost svog stana ili kuće, stvari Vašeg domaćinstva i odgovornost od štete ka trećim licima. Učinite sve da zaštitite svoj dom i da se u njemu osećate najsigurnije.
  • Spremili smo atraktivne pakete osiguranja koji zavise samo od kvadrature vašeg stana ili kuće. Unesite u online kalkulator broj kvadrata i moći ćete da vidite koja pokrića Vam nudimo i kolika je premija osiguranja. Da biste obezbedili bezbrižno i sigurno stanovanje potrebno je samo da popunite online kalkulator i elektronsku ponudu, a potom da obračunatu premiju uplatite uplatnicom popunjenom na navedeni način.
  • Mi ćemo Vam u najkraćem roku dostaviti polisu osiguranja i preuzeti Vašu brigu na sebe. Bez dugačke procedure i gomile dokumenata, na Vama najkomforniji način, trudimo se da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim potrebama.

Za Vas kreiramo najbolju ponudu osiguranja na osnovu Vaših želja, ciljeva i mogućnosti.
Od nas dobijate ličnog savetnika za osiguranje.

Profesionalnost, poverenje, tajnost i sigurnost iznad svega.