Potrebno je imati svog ličnog agenta za osiguranje

Potrebno je imati svog ličnog agenta za osiguranje

Potrebno je imati svog ličnog agenta za osiguranje

Ugovaranje životnog osiguranja je dugoročno rešenje koje nudi kombinaciju najsigurnije štednje i sigurnosti, odnosno osiguranja za slučaj smrti i potpuno je prilagodljivo individualnim potrebama klijenta. Ono što je posebno interesantno kod životnog osiguranja je činjenica da sami odlučujemo koliko želimo štedeti, odnosno sami kreiramo iznos svote osiguranja.

Ne postoji neka univerzalna formula koja bi zadovoljila potrebe i želje svakog klijenta. Zato osiguravaluća društva po pravilu nude programe koji su izuzetno prilagodljivi, svaka polisa predstavlja jedinstveno rešenje, a kombinovanjem programa životnih osiguranja s dodatnim osiguranjima iz oblasti zdravlja i nezgode dobija se po pravilu najbolja ponuda za osiguranika.

Za svoje sadašnje i buduće klijente KapitalExtra kreira najbolju ponudu osiguranja na osnovu želja, ciljeva i mogućnosti.
Kombinuje programe životnih osiguranja sa dodatnim osiguranjima a koja u sebi sadrže zdravstvene pakete.
Lepeza programa životih osiguranja na našem tržištu je takva da može da zadovolji potrebe svakog klijenta.
No, potrebno je imati svog ličnog agenta koji će ići u pravcu klijentovih želja i mogućnosti te tako prilagoditi potrebe, želje i mogućnosti svakog klijenata sa najkvalitetnijom kombinacijom programa životnog osiguranja.

Servisirati klijenta od momenta zainteresovanosti za potrebu posedovanja poleise osiguranja i dalje je i uvek će biti osnova poslovanja naše agencije.

Prednosti agencije KapitalExtra je upravo u kvalitetnom servisiranju klijenata.

Tim
KapitalExtra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *