Privatna devizna penzija

Privatna devizna penzija - r...
image-297

Privatna devizna penzija – r…

Planirajte finansijsku budućnost 

Za ulaganje u starost nije potrebna samo finansijska sposobnost – potrebnija je svest o tome!!!

Najvažnije je osvestiti potrebu odgovornosti za lični standard u penziji pa krenuti sa planiranjem, štednjom i ulaganjem za privatnu penziju – rentu čim ranije.

Najprimereniji način štednje za treću životnu dob svakako je štednja kroz životno osiguranje.

Uz dobrog finansijskog savetnika koji će izraditi predlog za dobar početak i prilagoditi vašu ličnu kombinaciju  finansijskih proizvoda i usluga menama životnih želja, ciljeva i mogućnosti tokom vremena, privatna penzija – renta će omogućiti da dodatno slobodno vreme u penziji provedete bez finansijskih briga radeći ono što želite.

Planiranje privatne penzije donosi mnogobrojne koristi kako samom budućem penzioneru tako i njegovoj porodici i naslednicima.

Pokažite ljubav prema sebi i bližnjima

  • Osnovna penzija koju ste dugogodišnjim uplatama doprinosa u državni penzijski fond zaradili, može biti nedovoljna da vam obezbedi životni standard koji želite ili na koji ste navikli tokom radnog veka.
  • Ljudi danas žive duže, pa im je potrebno više sredstava za potrošnju u starosti. Iz tog razloga, trebalo bi odgovorno da pristupate planiranju svoje budućnosti.
  • Ukoliko želite penziju veću od one koju vam obezbedjuje državni penzijski fond, potrebno je da deo svojih prihoda izdvajate za privatnu penziju – rentu.
  • Privatna penzija – renta  može biti jedna od najznačijnih investicija u vašem životu.