Razmišljate li o sigurnosti dece?

Razmišljate li o sigurnosti dece?

Razmišljate li o sigurnosti dece?

Uz knjige za početak školske godine razmislite i o sigurnosti dece!!!

Početkom školske godine većina roditelja najviše brige i vremena posvećuje kupovini knjiga i školskog pribora, pripremi ostalih potrepština za nove školske uspehe svoje dece.

Sve se čini spremno, ali jeste li znali da se dečje nezgode i povrede najčešće događaju u školi, vrtiću ili na putu prema školi?

Naša agencija pored kolektivnog osiguranja za decu (koje uglavnom obrazovne institucije ugovaraju za decu u njihovim ustanovama), ima programe osiguranja za decu svih uzrasta, od momenta rodjenja pa do punoletstva. Osiguranje od posledica nezgode ali i naknada za svaki dan koje dete provede u bolnici, nezavisno da li je bolest ili povreda razlog boravka u bolnici. Ovo je samo jedan od proizvoda koji će Vam naši savetnici preporučiti. Uz štednju za školovanje dece možete obezbediti i zaštitu Vašeg deteta od posledica nezgode.

Važno je istaći da su polisom osiguranja deca osigurana 24 sata na dan, kako za vreme boravka u vrtiću, školi ili na fakultetu, tako i tokom slobodnog vremena.

U prošloj godini prijavljen je ogroman broj štetnih slučajeva po polisama osiguranja dece i školske mladeži od posledica nezgode.

Sigurnost dece u vrtiću, školama i na fakultetu, ali i u njihovo slobodno vreme, odgovornost je odraslih osoba koje brinu o njihovom odrastanju.

Zato je jako važno unapred razmišljati o mogućim, neplaniranim događajima i učiniti sve raspoloživo kako bi zaštitili svoju decu.

Tim

KapitalExtra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *